Hurutkai gyúr

2009.09.20. 20:21

Hurutkai már általánosban is az a gyerek volt, aki sokszor eléggé szopón jött ki 1-1 történetből. Vagy legalábbis nem büszkén.

Hurutkai a Géber régi  jó barátja. A közös sztorikból valahogy mindig a rövidebbet húzta. Egy kivétel volt amikor elkezdtek különböző eszközöket bicikli után kötni és az első körben egy roller volt a kiválasztott. Géber eléggé mosolygott amikor megindult a rendszer csak aztán egyre inkább kiült a komolyság a pofájára, majd egyre hangosabban magyarázott előre, hogy na egy picit azért lassabban, aztán betört a feje. A gördeszka a Hurutkaira várt, ami kevésbé tűnt veszélyesnek, viszont kanyarban nem jutott eszébe, hogy ne fogja a deszka oldalát, mert esetleg ledarálhatja a körmeit. Persze ez még mindig semmi nem volt ahhoz képest, amikor a kölcsönbicikli kerekébe beakadt a lejtön lefele vágod az a műanyag színes paraszt szatyor, és hát a úgy tolta vissza a biciklit a kölcsönadó valami szomszéd német arcnak, hogy a villák az égnek álltak, úgy kicsavarodott.

Na már most, történt az, hogy amikor a többiek elekzdtek gyúrni, gondolta ő is becsatlakozik. Pont senki nem ért mondjuk rá, dehát lenéz ő egyedül is. A teremben általában két portás van, az első kis bajszos már jóval hat előtt elindul és rendszerint kurvára iparkodik, hogy a szomszédos reggel 6-tól este 6-ig nyitvatartó borozót még elkapja egy fröccsre. A váltás meg a tulaj, a maga 110 kilójával és vas fegyelmével. Ha valaki leejt valami súlyt a teremben, néma csend lesz és mindenki a porta felé pislog, hogy erre vajon mit lép a "gyerek", pedig elhiheted, hogy nem könnyű arcok járnak oda. Géber az építmény előtt várt egyszer a többiekre, mellette egy nyakig tetovált csávó telefonált, amikor feltűnt egy értelmi fogyatékos akinek folyamatosan fel le mozgott a szája. A tag rögtön odébb is tette a telefont, mondjuk amúgy is 15centire volt a fülétől, és elkezdte nyomni a "te nekem ugatsz bazmeg" szöveget, amit a "ki faszom, vagy te hogy nekem ugatsz" váltott. A csávónak azért annyi esze volt, hogy eliszkoljon mert esetleg megfejeli, de arra ő sem számított, hogy ezek után az izomember még odamegy a biciklijéhez és leereszti a gumiját revansként. Aztán egy kacsintás az Géberre, hogy hát egy terembe járunk haver.

Szóval a Hurutkai a főnöktől vette a bérletet és megpróbálta bejátszani az akkori akciót is amit a többiektől vágott, ha a szórólapra hivatkozol, 10% kedvezmény. Arra a keresztkérdére, hogy mi van a szórólapon már nem tudott válaszolni, ezért nyert is egy "na jól van akkor buktad a bérletet" mondatod meg egy felsőtestes rámozdulós mozdulatot, hogy vigyázzon magára. El is húzott kurva gyorsan öltözni, csak véletlenül bezárta a kulcsot is a szekrénybe. Rögtön összefosta magát, hogy ezt, hogy fogja beadni. Már azon is gondolkozott, hogy valahogy megvárja a reggelt és inkább a másik portásnak meséli el a balesetet, de végül megnyugtatta magát, nem valószínű, hogy ő lenne az első akivel ez előfordul ezért véginyomja a dolgokat, majd utána szól inkább a csávónak. Na már most komolyan az első 5 perc futás után rájött a stressz és egy olyan hasgörcs, hogy le kellett szállni a futópadról mert már nem bírta kezelni a szervezete. Egy dolgot akart, túlesni az egészen, úgyhog odament a pulthoz, hogy bezárta a kulcsot. Volt egy két kurva anyád motyogás majd bemenetelt az arc egy baszott nagy harapóval. Megtámasztotta, a mellén aztán egy gorilla ordítás keretében ráfeszített, és ordibált a Hurutkaival, hogy normálisan fogja a lakatot, aki már tényleg majdnem összefosta magát. Közben újból kiverte a frász, hogy mi van ha nem az volt az ő szekrénye, mivel nem voltak számozva. A lakat aztán lerobbant, és a jó büdöcs picsába után a Hurutkai kezébe is nyomta, hogy na akkor ezt viheted haza, az meg remegve valamiért még szépen el is tette a táskájába, aztán kifizette az 500ft-ot. Többet nem is nagyon ment le, szerencséjére legalább a többiek gyorsan megvették tőle a bérletet. Természetesen akciós áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://srakok.blog.hu/api/trackback/id/tr21395361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása