Kovács buli

2009.09.16. 23:40

A Kovácsnál mindig geci jó bulik vannak. És erre már a legelején rájött mindenki. Ha nincs 1,5 hónapig Kovács buli, akkor mindenki elkezd reklamálni, pedig ez csak egy szimpla összeverődés, amiből minden héten van kettő legalább.

Tudni kell, hogy Kovács kint lakik Bp-en kívül. Szép takaros kertes ház, egész nap kertészkednek, de azt kibaszottul nem tudja senki, hogy mit. Mondjuk van tó meg minden, de azt is elég lenne hetente 1-er rendezni. Zigu meg a Schneider szerint ők nem úgy állnak a kerti munkához, hogy na akkor mit kell csinálni, hanem, hogy mi az amit legrégebben csináltunk, mert akkor azt megint megcsináljuk, nem para az sem ha minden oké vele.

Az első igazi összeverődés szokásos péntek este zajlott. A szokásos mag jött össze, kivéve a Schönt mert akkor még nem volt a társaság tagja. Helyette ott volt az Ati, akit senki nem ismert igazán. Az este némi házi pálinkával kezdődött, de az olyan volt baszki, hogy komolyan kimarta az asztalt. Miután mindenki már csak nyammogott és a nyálát nyelte, hogy ne okádja el magát, megindultak ki a kertbe a kertiszékekbe sörözni. Valamiért a Kovács meg az Ati visszamentek a házba, valamit lelkiztek. Balázs meg a Géber eltünt, a Schneiderék meg kezdtek unatkozni meg bepunnyadni. Aztán a másik kettő visszajött, hogy találtak 1-2 dolgot, megmutatják. Át is meneteltek a nagyszobában, de valahogy nem is tűnt fel a házigazdának, hogy épp kialakulóban van valami. Átmentek a garázsba, ahol a Balázs berántotta a fűnyírót és elkezdett vele körbe körbe rallyzni. Rögtön mindenki kurvára ráflashelt a helyre, hogy mi mindent lehet itt még csinálni. Schneider rögtön elkezdte telipakolni az ottani a hűtőt tűzifával, Zigu az elektromos fúróra kattant rá, Balázs Géber meg mentek kifele a lombfújóval. Kovács konkrétan annyit látott, hogy a tv mögötti ablak előtt röhögcsélve rohángál a hülyegyerek, közben  repülnek a falvelek összevissza. Persze mindezt csak melltől felfele, a lombfújó nem volt látható, ezért a fasz se tudja mit gondolhatott de még mindig nem jutott el odáig, hogy valami kezd kibontakozni a házban. Közben a garázsban sikerült szétfúrni mindent, úgyhogy nekiálltak a ház melletti körtésben egy baltával fát vágni. Mivel ez nem sikerült, inkább kitolták a fűnyírót, hogy lenyírják már a füvet azon a pár hektáron, úgyis legalább akkora kibaszott nagy Bálint gazdák mint a Kovács. El is kezdtek vele idióta módjára hahotázva szaladni amikor a Schneider megbotlott és beesett a fűnyíró elé. Az egyetlen szerencs az volt, hogy ugyanazon a bukkanón elesett a Zigu is és a fűnyíróba kezdett kapaszkodni aminek az első kerek megemelkedett. Alatta a Schneider keze, aki rögtön kikapta és a mosolygós pofát halál sápadt arc követte aztán meg jött az ugatás, hogy a kurva anyád, majdnem levágtad a kezem, mégis mi a faszt mondok majd otthon, kijövök ide aztán hazamegyek kéz nélkül.

Idő közben szép lassan Kovács kezdett magához térni, és látta, hogy minden kerti szerszám szét van hordva a picsába a kert különböző részeibe. Ment is át a garázshoz, ahol épp élménybeszámoló volt, aztán amikor belépett, az ajtó kinyitása után azért fejére esett 1 vödör, ez volt a "csapda", ami azért kicsit komolytalanná is tette az ezt követő lebaszást. Elekezdett ordítani, hogy idehívlak titeket bazmeg, aztán szészeditek a házat a picsába. Mindenki elkezde bámulni a földet, csak a Zigu mert megszólalni, hogy igazából semmi kárt nem tettünk. Ebben a pillanatban el is dőlt egy bicikli aztán Schneider kezdett el kuncogni magában amikor körbenézett és minden szét volt barmolva és fúrva.

Reggelre szokás szerint lenyugodtak a kedélyek, Schneider reggel úgy kelt, hogy a kezét nézegette, később pedig csak a Kovács bátyja kérdezte meg az öccsét, hogy mégis mi a faszt keres a tüzifa a frigóban.

A bejegyzés trackback címe:

https://srakok.blog.hu/api/trackback/id/tr871387466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D4M13N 2009.09.17. 19:20:33

Hasonló élményem nekem is volt.Jó a blog,csak így tovább.
süti beállítások módosítása